Sachets met enkelvoudige dosis voor cosmetische toepassing bij vermoeide benen. Verfrissend en ontspannend. Werkt tijdens de slaap. Eenvoudig aan te brengen. Natuurlijke ingrediënten.

Detox Pads uit Japan, China en Korea
Sachets met enkelvoudige dosis voor cosmetische toepassing bij vermoeide benen. Verfrissend en ontspannend. Het werkt tijdens de slaap en is eenvoudig onder de voeten aan te brengen.

Helpt o.a. tegen: jicht, migraine, reumatiek, depressie, spanning, nerveusiteit, hoge bloeddruk, slapeloosheid, artritis, angst, hartkloppingen en suikerziekte.

Bevat natuurlijke ingrediënten:
HOUTAZIJN – reinigende werking.
TOERMALIJN – stimuleert het metabolisme en de afvoerwegen van onreinheden van de huid.
CHITOSAN – Deze stof wordt gewonnen uit de chitine van de schaal van zeeschelpdieren. Het is een in natuurlijk water oplosbare polysacharide die de vochthuishouding van de huid bevordert. Tevens vormt het een beschermend laagje waardoor de huid beter tegen invloeden van buitenaf bestand is.
ERIOBOTRYA JAPONICA – Deze plant is rijk aan appelzuur, wijnsteenzuur, citroenzuur, tanninezuur, caroteenzuur en vitamine A, B en C. De bladeren bevatten amigdaline (vitamine B17). Stimuleert de uitscheiding van natuurlijke stoffen, waardoor de drainage en de zuivering van de huidcellen worden geactiveerd.
GEZUIVERDE KIEZEL – Deze stof stimuleert de vloeibaarheid van de formule zodat deze gemakkelijker aan te brengen is, en bestaat uit fijne, poreuze deeltjes.

LET OP: Uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik. Buiten het gebruik van kinderen houden. Op een droge en koele plaats bewaren en niet aan zonlicht blootstellen. Niet geschikt voor kinderen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of periodes van borstvoeding. Contact met ogen vermijden. Niet op open wonden of beschadigde huid aanbrengen. Het sachet volgens de aanwijzingen gebruiken en na het openen onmiddellijk aanbrengen. De sachets niet voor een tweede maal gebruiken. In geval van irritaties of allergieën het gebruik onmiddellijk stoppen.